Transformă omul iubit în personaj de carte

Sentimentele tale pentru persoana iubită sunt pentru totdeauna. La fel și povestea voastră!
Vreau o carte personalizată

De ce să înlocuiești un cadou banal cu o carte personalizată?

  • Este mai mult decât un cadou - este bucuria dăruită între coperțile unei cărți
  • Florile se ofilesc, ciocolata îngrașă :), o carte personalizată, în care voi sunteți eroii e un cadou pentru totdeauna
  • E un cadou unic, plin de emoții și amintiri, care va aduce lacrimi de bucurie
  • E un cadou diferit care va surprinde și impresiona omul drag
  • Povestea voastră va prinde contur și nu va rămâne doar în memorie
  • Vă puteți întoarce să o răsfoiți și peste ani, ca și cum ați trăi din nou momentele voastre de iubire
  • Veți aduna într-un singur loc toate amintirile și evenimentele care vă leagă:  My Very Special Book

ePaper not found

Cum va prinde contur povestea voastră.

Cadoul ideal în 3 pași simpli:

1. Completezi formularul de comandă cu detaliile și ne trimiți pozele care vrei să apară în carte (poți utiliza e-mailul sau wetransfer).

2. Edităm cartea și îți trimitem un link de vizualizare pentru a ne asigura că totul arată perfect.

3. Tipărim cartea și o expediem la adresa indicată de tine.

Alternativ poți folosi aplicația noastră online. În doar câteva minute poți personaliza cartea folosind modelele predefinite de paginile cu mesajele care ți se potrivesc, poți modifica textul sau adăuga propriile mesaje. De asemenea, poți adăuga până la 100 de poze și nenumărate elemente decorative care există deja în aplicație.

Ce spun cei care au și-au transformat persoana iubită în personaj de carte

Mulțumesc pentru carte, a ajuns azi la mine! Îmi place, este foarte draguță. Sunt încântată ca v-am descoperit, sper prin acest cadou să îi încânt sufletul și să ne rămână amintire mulți ani de aici încolo

Corina G.

Vreau sa va spun ca aceasta carte realizata de voi a fost foarte bine primita de catre prietenul meu. S-a bucurat foarte mult si a fost foarte impresionat.
Conceptul vostru este extraordinar si cu siguranta o sa mai apelez la serviciile dvs.
Eu am fost multumita de cartea realizata de voi si ma bucur ca am descoperit aceasta idee.
Mihaela D.

A fost super plăcut impresionat și dacă as putea, as reface gestul de o mie de ori. Colaborarea a fost perfecta, foarte prompți si receptivi.

Toată echipa este genială. Persoana sau persoanele cu care am comunicat au fost foarte amabile. Încă nu am dăruit cartea. Am hotarat sa astept pana de Dragobete. Cu siguranta o sa aiba o reactie foarte frumoasa.

Este ceva deosebit care exprima exact ceea ce simti si are impact emotional.

Am primit astăzi cartea si vreau sa va multumesc. Cartea este minunata.
Cu siguranta voi mai comanda si alte carti, sunt cele mai frumoase cadouri pe care le poti oferi cuiva drag. Va multumesc încă odată.

Mihaela

Arata super bine. O sa fie un cadou foarte frumos si special.

Corina R.

Persoana căreia i-am dăruit această carte a fost plăcut surprinsă! ❤️ Răsfoind acestă carte cu pozele ei și povestea minunată pur și simplu nu te mai saturi să o răsfoiești! ❤️ Este impresionant ce ați reușit să faceți! ! Felicitări! ! 

Am reușit sa fur un zâmbet si un sărut dulce de la iubitul meu.

M-as rezuma la un singur cuvânt! Perfect! Mă bucur că am dat pur și simplu de acest site și că v-am găsit. Cu ajutorul dvs am reușit să ofer un cadou special unei persoane foarte importante din viața mea. Cât despre impactul pe care l-a avut asupra persoanei care a primit cartea pot spune că a fost super încântată și am emoționat-o destul de tare…

Întrebări frecvente

Cât durează realizarea unei cărți?

Editarea se face în 1-3 zile. Tiparul se realizează, de obicei, în 2-3 zile după primirea acceptului din partea dvs de a tipări cartea.
Iar livrarea prin curier durează 1-2 zile lucrătoare.

Câte pagini are și cum arată o carte tipărită?

Cărțile personaiizate My Very Special Book sunt tipărite pe hârtie lucioasă de 200g, cu coperți tari. O carte are în general 20-24 pagini, dar poate varia ușor în funcție de volumul de text pe care ni-l furnizezi.

Livrarea și modalitățile de plată

În România de obicei livrarea se face printr-o firmă de curierat rapid. Livrarea durează 24-48 h. Taxa de transport este de 20 lei. Iar plata produsului se poate face ramburs la curier sau prin transfer bancar.
Dacă locuiți în Cluj-Napoca puteți ridica personal cartea de la sediul nostru.
La solicitare dvs putem face livrarea prin poștă (însă doar cu plata în avans). Taxa de transport prin poștă este de 8 lei.

În alte țări din Europa livrarea se face de obicei prin poștă și durează în jur de 2 săptămâni. Taxa de transport poate varia de la o tară la alta, dar este cca 20 lei. În acest caz veți face plata în avans prin transfer bancar sau PayPal.
Puteți solicita livrarea prin curier, suportând taxa de transport, care va fi mai mare în acest caz. Iar livrarea va dura aproximativ 3 zile.

Mai ai și alte întrebări

Consultă secțiunea de termeni și condiții, contactează-ne la +40757745101 sau scrie-ne la adresa de e-mail hello@myveryspecialbook.com și vei primi un răspuns în maxim 24h (cu excepția zilelor libere).

Vrei mai mult de atât?

Felicitări - Semne de carte personalizate - Cartea invitaților - Portret sau caricatură cu persoana dragă...

Cartea în care familia și prietenii dragi să-și împărtășească gândurile, amintirile, urările, aprecierile sau sfaturile. Se poate personaliza cu poze, nume, citate preferate...

Cum ar fi să consemnezi trăsăturile pe care le apreciezi la celălalt, lucrurile care te-au impresionat sau micile gesturi tandre care fac să-i fie simțită grija și dragostea față de tine? Am conceput jurnalul admirației pentru a te ajuta să aduni la un loc gândurile de recunoștință față de persoana iubită. Completând jurnalul sau recitind ce ai scris deja îți vei aminti că ai alături o persoană specială, demnă de iubire și respect.

Poți comanda câte unul pentru fiecare dintre voi. Iar în momente speciale (aniversări, de exemplu) faceți schimb de jurnale pentru vă asigura reciproc de toată dragostea și aprecierea pe care vi le purtați. În acest fel vei reuși să întrețineți vie relația voastră, să o îmbunătățiți constant.

Cele mai frumoase cadouri pe care vi le puteți face sunt surprizele (mari sau mici) pe care vi le faceți fără o ocazie anume și atenția pe care v-o acordați unul altuia. Tocmai de aceea am creat un set de cartoline cu diferite mini-servicii pe care să vi le „prestați” reciproc. Oferind câte unul la două săptămâni, cele 26 de cupoane-cadou vă vor servi pentru primul an din viața de familie.

Fiecare dintre cupoane îi dă dreptul celui care îl posedă să beneficiezi de un anumit „serviciu”. Când folosește cuponul-cadou, îl transmite celuilalt soț, care are dreptul la rândul lui să beneficiez de cupon. Cupoanele sunt valabile nelimitat și le poți folosi oricând, odată ce ai intrat în posesia lor.

Bucurați-vă de ele!

O serie de „scrisori către viitorul meu soț” cu pilde și istorioare despre viața de familie vor ajuta să vă îmbunătățiți relația. Acestea au menirea să vă unească și mai mult și să vă ajute să depășiți crizele și micile neînțelegeri.