Se apropie Paștele, sărbătoarea care reunește familiile, readuce copiii în casele părintești și reîmprospătează sufletul cu noi speranțe. Fiecare ne gândim la zilele de respiro de care vom avea parte, la un cadou deosebit pentru cei dragi.

Există părinți pentru care cel mai mare cadou ar fi sănătatea micuților lor. Părinți care zi de zi asistă neputincioși la chinul prin care trec copilașii lor.

La Spitalul Clinic de Urgență pentru copii din Cluj-Napoca, secția Pediatrie IV, sunt tratați sute de copii cu boli cronice. Acești copii necesită spitalizări pe termen lung, provin din familii cu situație materială precară. Iar acoperirea nevoilor lor medicale necesită fonduri mult peste posibilitățile familiilor lor. Pentru aceștia Asociația Sfânta Elisabeta, pe parcursul a mai multor luni, a organizat strângeri de fonduri cu scopul de a achiziționa aparate medicale performante care ar îmbunătăți condițiile de tratament.

Anul trecut în urma unui concert caritabil organizat de Crăciun, dar și cu sprijinul altor sponsori s-a reușit achiziționarea unui transluminator. Acesta ajută la vizualizarea venelor, chiar și mici, pentru recoltarea de sânge sau pentru fixarea branulelor (cateterelor venoase). Trebuie să știi că la sugari și copiii mici venele NU se văd la piele, asistenta intrând în vas după un traseu venos cunoscut teoretic și, practic, aproximat.

Următorul pe listă este un aparat couch-assist în valoare de 7200 euro. Acesta este util pentru a curăța căile respiratorii de secrețiile abundente care se acumulează la copiii paralizați, din cauza cărora se asfixiază și/sau fac bronhopneumonii sau bronsiectazii purulente. Ajută și în situații de urgență, dar și previn infecțiile pulmonare repetate prin care trec acești mici pacienți.

Asociația deține deja o parte din banii necesari pentru achiziția celui de-al doilea aparat, însă continuă campania de atragere de fonduri pentru a completa suma necesară.

Am decis să ne alăturăm acestei cauze și să punem umărul împreună pentru a duce la bun sfârșit acest proiect. Vom redirecționa către Clinica Pediatrie IV din Cluj-Napoca 50% din valoarea fiecărei cărți personalizate comandate în luna aprilie.

O carte personalizată este mai mult decât un cadou – este bucuria dăruită între coperțile unei cărți. Florile se ofilesc, ciocolata îngrașă, o carte personalizată, în care voi sunteți eroii e un cadou pentru totdeauna. E un cadou diferit, unic, plin de emoții și amintiri, care va aduce lacrimi de bucurie, va surprinde și impresiona omul drag. Vei aduna într-un singur loc toate amintirile și evenimentele care vă leagă: My Very Special Book.

Acum poți face deopotrivă un cadou de neuitat pentru cineva drag și o faptă bună înainte de Paște. Descoperă cărțile My Very Special Book și comandă un cadou personalizat pentru oricare persoană dragă ție.

Îți mulțumim frumos pentru încrederea acordată și pentru că ne susții în dorința de a oferi ceva societății în care trăim. Dă acest mesaj mai departe ca să afle și prietenii tăi cum pot face o dublă bucurie cu o carte-cadou My Very Special Book.